• Jannie Aaen

Hæklet kastestjerne og røgbombe

Opdateret: 2. dec. 2019


I forbindelse med min første hæklebog udkommer d. 23. april, så har jeg fået 2 opskrifter på hendes verdens hjemmeside.


De er en lille forsmag på Ninja-temaet i bogen, som er det ene ud af fire temaer i bogen.


De andre er Cowboys, Pirater og Troldmænd.


Bogen er fyldt med hækleopskrifter til den lidt mere øvede hækler. De mange designs er skabt med drenge for øje, da jeg synes der var for lidt hæklede ting til drenge. Og som stolt mor af en søn, så fandt jeg jo selv på noget til ham, men kunne godt se en efterspørgsel på div. sociale medier. Og når man har et talent, så er det vel kun fair at dele det med andre, som elsker at hækle. Derfor satte jeg mig ned og blev helt fokuseret på, at skabe denne bog og krydsede fingre for nogle ville udgive den sammen med mig. Den historie, får I en anden gang :-)Kastestjernen og røgbomben kan du hækle med det samme ved at klikke på en af billederne, så kommer du direkte til opskrifterne. Og jeg vil elske at se jeres versioner af de 2 design. Det kan du gøre ved at tagge mig på instagram @jannieaaen


God hæklelyst!


48 visninger0 kommentarer

CVR: 34835748

©2019 by Jannie Aaen. Proudly created with Wix.com